Bijzondere vaartocht

Bijzondere vaartocht

Als je tijdens je huwelijk met een wat kleiner gezelschap bent dan opent dat wat meer mogelijkheden. Varen is iets waar wij al vaker overgeschreven hebben, maar nu zijn we op iets onwijs leuk gestuit.

NAUPAR organiseert sinds een aantal weken ontspannen vaartochten in en rondom Amsterdam. Met een ruime sloep door de karakteristieke grachten of aan boord van een authentiek zeilschip richting ’t IJ; het is maar net wat je wilt. Indien gewenst kun je er ook voor kiezen om een uitgebreide barbecue aan de vaartocht toe te voegen, puur genieten! Super geschikt dus voor een bruiloft.

Zeilen op het Amsterdamse IJ
Stap samen met je vrienden, familie, buurtgenoten aan boord van de klassieke Abel Tasman en maak je klaar voor een vaartocht langs de vele historische panden en ultramoderne gebouwen die zich langs het indrukwekkende IJ bevinden. Wel zin in een maaltijd aan dek? Voor de liefhebbers is het mogelijk om op voorhand een barbecuemaaltijd te reserveren; heerlijk genieten met de Amsterdamse skyline als decor.

Barbecue-amsterdam-ij01

Door de grachten, inclusief barbecue
Ook de barbecuevaartochten aan boord van de comfortabele sloep “Ivan Frank” blijken erg geliefd, want ze worden veelvuldig gereserveerd. De zo typerende fietsers, sfeervolle bruggetjes en onmisbare grachtenpanden van Amsterdam trekken gedurende tweeëneenhalf uur aan je voorbij, terwijl je geniet van een uitgebreide barbecuemaaltijd. Een perfect arrangement voor vieren van de bruiloft of het breken van de dag!

Barbecue-amsterdam-ij02 05

Op ’t IJ of door de grachten; beide een succes
De prachtige Abel Tasman brengt het gezelschap naar het Amsterdamse IJ en de stoere Ivan Frank vaart door de sfeervolle Amsterdamse grachten. Dankzij deze twee unieke arrangementen kunt u Amsterdam op een totaal andere manier beleven. Relaxen aan dek of juist actief meedoen; alles is mogelijk.

Wil je meer informatie over deze tochten? Kijk dan op de website van Naupar.