Romantische bruidssuite

Romantische bruidssuite

Ben je nog opzoek naar een prachtige bruidssuite? Dan hebben wij een super tip voor je! Bij Lodgerie Het Groene Geheim, hebben ze een prachtige en vooral romantische bruidssuite met een aantal leuke verrassingen.
Deze suite is ook ideaal als je op een locatie trouwt waar je niet kunt overnachten of als je na een drukke dag lekker wilt ontspannen in de prachtige natuur waar de suite zich bevindt. De suite leent zich voor een perfecte ontspannen avond/dag waarin jij en je partner lekker kunnen na genieten van de bruiloft.

De suite is extra speciaal omdat hij zo prachtig aan is gekleed. Een bed vol met rozenblaadjes, en een lekkere fles bubbels staat voor jullie klaar. Een heerlijke whirlpool, die het extra romantisch maakt omdat deze voor 2 personen is in de vorm van een hart. Alle ingrediënten voor een romantische overnachting dus. Als jullie dan de volgende dag wakker worden staat er een lekker ontbijt klaar. Deze zal bezorgd worden op een door jullie gekozen tijdstip.

bruidssuite Tafel prosecco bruidsuite

Nog opzoek naar een cadeau?

Als je als ouders nog opzoek bent naar een cadeau voor het bruidspaar dan kun je deze suite overnachting ook als cadeaubon geven. Het bruidspaar krijgt dan het volgende:

– Een romantische overnachting
– Bubbels en badbeleving (lees de blog over de badbeleving hier)
– Een aantal romantische verrassingen
– Voldoende badlinnen
– Hoge kwaliteit bedlinnen
– Koffie/thee machine met voldoende koffie en thee
– Uitgebreid ontbijt voor 2 bij de lodge

Ook als je niet gaat trouwen en toch opzoek bent naar een mooie en luxe suite die jullie een heerlijk nacht bezorgen, kun je ook bij de Lodgerie terecht.

DSC02501