Real wedding, Thom en Daphne

Real wedding, Thom en Daphne

De real wedding van deze week is van Thom en Daphne. Zij zijn al heel wat jaar bij elkaar, en het werd nu toch wel eens tijd dat ze eindelijk gaan trouwen! Gefeliciteerd! Lees hier hoe hun omgaan met alle stress en de goede tips die ze geven.

Wanneer ben je ten huwelijk gevraagd?

Op 14 februari 2014, we waren aan het eten bij mijn ouders en na het eten ging hij van tafel en kwam terug met 4 rozen(we hadden toen 4 jaar een relatie) vervolgens ging hij op 1 knie en vroeg me ten huwelijk. Hij had de trouwdatum al gereserveerd, aangezien ik al had laten vallen dat ik op een hele gewilde datum wilde trouwen.

 Wanneer gaan jullie trouwen?

15 mei 2015

 Wanneer zijn jullie begonnen met het regelen van jullie bruiloft?

Meteen 2/3 weken later, omdat heel veel mensen op die datum trouwen en veel al snel weg is. Ik ben drie weken erna voor een trouwjurk gaan kijken en deze heb ik toen ook gelijk gekocht, omdat ik meteen al mijn droomjurk gevonden had. Iets daarna zijn we naar locaties gaan kijken en ong. 5 weken na de datum hadden we ook hier een keuze in gemaakt en deze laten vast leggen. Maar goed ook, want veel koppels hadden al een optie staan op verschillende locaties. Drie maanden later hebben we onze getuigen gevraagd en hebben we een bruidsmeisje uitgekozen. In oktober hebben we de bruidstaart besproken en de band. Daarna ben ik op zoek gegaan naar een visagiste/haarstyliste, dit is ook nog een hele klus om iemand te vinden die betaalbaar is en die ook nog aan jouw wensen voldoet. Tussendoor heb ik mijn schoenen gekocht en heeft mijn vriend zijn pak uitgekozen. In januari zijn we in ondertrouw gegaan en rond diezelfde periode hebben we een DJ ingehuurd. Twee weken geleden zijn we langs verschillende bloemisten gegaan om een prijsopgave te laten maken en hier hebben we iemand van uitgekozen. De trouw auto stond al snel vast een oom van mij, bood aan om onze chauffeur te zijn in zijn net nieuwe BMW. Ook de fotograaf hebben we 3 maanden geleden geregeld, dit gaat een oom doen. Tegelijkertijd hebben we er ook voor gekozen om ceremoniemeesters te kiezen. Nu hebben we net de kaarten besteld en deze verwachten we volgende week binnen te krijgen. Nu hoeven we alleen nog wat kleine dingen te regelen, zoals wat accessoires voor de dag zelf enz. Wel moeten we over 4 weken nog een bruidsmeisjes jurkje shoppen

 Zijn er nog dingen waar jullie bewust wel en niet op bezuinigd hebben?

We hebben bewust gekozen om te bezuinigen op de fotograaf en de auto, omdat familie dat graag voor onze wilden doen. En de bruidstaart wordt gemaakt op het werk van mijn vriend en dat scheelt ook weer in de kosten

 Hebben jullie nog een gouden tip voor aanstaande bruiden en bruidegoms?

Ga bij verschillende bloemisten, locaties enz. kijken, omdat de kwaliteit maar vooral de prijzen erg kunnen verschillen! En maak een lijst met alle dingen die geregeld moeten worden, dan blijft het overzichtelijk hoeveel dingen er nog gedaan moeten worden. Als laatst is Pinterest echt een heerlijke site, om leuke ideeën op te doen!

Lief koppel, real wedding - Trouwteam