Gepersonaliseerde bruiloftsbedankjes, voor een warm gevoel van binnen!

Gepersonaliseerde bruiloftsbedankjes, voor een warm gevoel van binnen!

Ben je bezig met de planning van je bruiloft en opzoek naar een leuk bruiloftsbedankje? Je wilt je gasten graag iets meegeven waar ze iets aan hebben, maar waar ook de mooie herinnering van jullie bruiloft centraal staat. 

Een origineel cadeau vinden is best lastig! Deze schattige roze doosjes met overheerlijke thee (ja, heerlijk! We hebben ze zelf geproefd) zijn leuk om te geven als bedankje. In de blikje zit losse thee gemaakt van zwarte thee, kokos en amandelschilfers. Zijn de mannen niet van die theeleuten? Dan geef je die toch een lekker flesje bier!

Sinds 2010 is Evans & Watson leverancier van losse thee in de Benelux. Zij bieden meer dan 130 smaken losse thee met daarbij accessoires voor het eenvoudig gebruiken van de losse thee. Waarom losse thee vraag je je nu misschien af? Na één keer proeven ben je om, de smaak en geur van losse thee zijn zo intens. En dat is waarom  ze een aantal van de meest verfijnde theeën nu ook aanbieden als bruiloftsbedankjes. Verpakt in een klassiek blik met gepersonaliseerd etiket. Daarnaast is het mogelijk om een accessoire mee te laten leveren waarmee de gasten snel en gemakkelijk van hun heerlijke bedankje kunnen nagenieten.

Op zoek naar meer informatie? Bezoek de website en ontdek jouw smaak.

Evans & Watson Tea Company | +31 (0) 625 405 968 | info@evansnwatson.nl | www.evansnwatson.nl

bruiloftsbedankje3bruiloftsbedankje-9