Orgineel gastenboek

Orgineel gastenboek

Bij binnenkomst van je bruiloft is het mooi om een gastenboek te hebben. Maar deze zijn over het algemeen bij iedereen hetzelfde. Een origineel gastenboek is altijd leuker, maar hoe en waar kun je deze krijgen?  Er zijn zeker wel manieren om je gastenboek iets op te vrolijken. Wij hebben de leukste ideeën voor je op een rij gezet.

Houten boom

Ben jij of je partner een beetje creatief en handig met hout? Maak er gebruik van! Als je allemaal kleine hartjes zaagt van hout en deze vervolgens plakt op een bord (in de vorm van een boom), dan kunnen jullie gasten hun namen schrijven op deze kleine hartjes. Dit is niet alleen creatief maar je kunt dit ‘kunstwerk’ ook nog leuk aan je muur hangen!
TIP: Ben je iets minder creatief maar vind je dit wel een super leuk idee? Klik dan op de foto om de boom kant en klaar te bestellen.

il_570xN.462094493_n7un
Simple, but elegant

Koop een canvas doek (deze heb je ook bij de action) en knip van gekleurd papier allemaal praat wolkjes. Deze wolkjes kun je leuk versieren met versiersels aan de rand etc. Vervolgens als jullie gasten binnen komen dan kunnen ze op dit canvas doek in de wolkjes in een zin opschrijven wat bij hun opkomt als ze aan jullie denken.

Stenen!

Geen zin om veel geld aan je gastenboek uit te geven maar wel iets origineels? Met stenen kun je leuke dingen doen! Een hoge vaas, stenen en een paar viltstiften is alles wat je nodig hebt! Bij binnenkomst laat je, je gasten een persoonlijke boodschap op de stenen schrijven en deze stop je een een leuke vaas! Niet in boek vorm, maar daardoor super origineel!

a8b8d1b3c5c2758147560483fbdfd294

Ben je niet zo creatief, geen probleem. Neem eens een kijkje op Etsy.com, hier vind je allemaal handgemaakt super leuke gastenboeken. Maar ook op Pinterest vind je de leukste ideeën!