Trouw tips die je moet weten

Trouw tips die je moet weten

Alle tips die je kunt vinden zijn altijd welkom als je gaat trouwen. Wij hebben een aantal tips op een rijtje gezet waar je zeker wat aanhebt!

Bewaar het overzicht

Je vraagt bij verschillende trouw leveranciers offertes aan. Maar daardoor kun je het overzicht kwijt raken. Maak daarom een aparte email box aan. Een e-mail adres waar je alle informatie naar toe laat sturen over jullie bruiloft. Denk bijvoorbeeld aan ; niekenannegaantrouwen@gmail.com, zo is het voor iedereen duidelijk maar vooral voor jullie.

Geef je bruiloft een thema

Het is zo makkelijk om een thema aan je bruiloft te geven. Zo kun je bepalen wat voor stijl je wilt en is het voor de gasten ook makkelijker. Een thema hoeft niet altijd ‘iets’ te zijn, het kan bijvoorbeeld ook een kleur zijn. Je kunt zelf opzoek gaan naar leuke accessoires om je bruiloft mee te decoreren. Zo blijft de styling ook meer een geheel.

Laat je bruiloft fotograferen

Het is absoluut een must om je bruiloft vast te laten leggen. Door een foto of video graaf. Je bent op je trouwdag zo aan het genieten dat je misschien dingen mist. Het is dus belangrijk om je dag zelf nog een keer terug te kunnen kijken. Plus de herinneringen voor later zijn natuurlijk top. Ook is het leuk om wat camera’s neer te leggen zodat je gasten foto’s kunnen maken. Die zien vaak toch weer andere dingen dan de foto of video graaf.

Neem een oppas

Heb je zelf kinderen of veel neefjes en nichtjes? Neem een oppas op je bruiloft. Dit voorkomt dat de kinderen heen en en weer gaan rennen maar er wordt vooral ook gewoon goed op ze gelet. Zodat de ouders kunnen genieten van jullie bruiloft. Als de oppas dan eenmaal geregeld is, dan is het ook zeker de moeite waard om een kleine kinder ruimte in te richten. Hier kunnen de kinderen onder begeleiden lekker spelen, knutselen, lezen etc.