De leukste trouwapps

De leukste trouwapps

Er zijn tegenwoordig aardig wat trouwapps, alle apps hebben hun eigen voordeel. Wij hebben een selectie gemaakt van de leukste en meest handige trouwapps. De ene app richt zich meer op het vinden van leveranciers en de ander maakt een mooie combinatie.

Trouwteam App

Op onze eigen app zijn we natuurlijk super trots! In de Trouwteam App kun je je bruiloft plannen, budget bewaken, to-do’s checken en al deze informatie delen met je vrienden en familie. Een app waar je dus echt in een handomdraai je hele bruiloft kunt plannen. Er staan leveranciers in de app waar je direct contact mee op kunt nemen, informatie over kunt lezen en foto’s kunt bekijken. Ook voor inspiratie zit je goed in de Trouwteam App. De blogs van de website lees je terug in de app. Download hier.

Trouwapps Trouwapps Trouwapps Trouwapps

WedPics

Deze gratis app is een must-have voor de bruiloft zelf. De app biedt je de mogelijkheid om foto’s te delen in een gezamenlijk album. Je hebt geen # nodig, je maakt een gezamenlijk album aan en deelt deze met je gasten. Vervolgens kan iedereen de geschoten foto’s hier in delen. Het is een gave tool, maar als je de foto’s wilt downloaden en onbeperkt gasten wilt toevoegen moet je €32,99 betalen. Download hier.

Top Trouwlocaties

Deze app richt zich voornamelijk op het aanbieden van (top) trouwlocaties. De app zit goed in elkaar: je kunt zoeken op naam, type en GPS. De zoekfuncties zijn echt enorm uitgebreid daarom zul je ook snel vinden wat je zoekt. Grappig is dat ze locatie advies bieden, leuk! Download hier.

Mijn trouwplanning

In Mijn Trouwplanning kun je leveranciers vinden, to-do’s zien, budget bewaken, gastenboek bijhouden en een tafelindeling maken. Allemaal super mooie tools, maar je moet het nog wel zelf invullen. De app helpt je mooi op weg, maar er gaat wel even tijd in zitten om alles in te vullen. Download hier.