Catering tip, Mobile Street Food

Catering tip, Mobile Street Food

Zoek je eens iets anders voor je bruiloft dan de doorsnee catering? Dan zijn de mobiele foodtrucks van Mobile Street Food een must en zijn nu al niet meer weg te denken bij een geslaagd huwelijksfeest!

Lekker buiten tafelen aan lange gedekte tafels in een appelboomgaard, bij jullie droomkasteel of midden in het bos? Wij hebben de gaafste plekjes al bezocht en niets is voor ons onmogelijk!

Wij weten als geen ander dat deze tijd vraagt om een betaalbare en duurzame invulling van jullie huwelijk. En wij laten zien dat catering dan nog steeds spannend, origineel en lekker kan zijn. Bij ons geen hapjes en standaard buffetten maar een mobiele pizzaoven waaruit onze pizzabakkers de heerlijkste steenoven pizza’s bereiden. Of een oude veldkeuken? Onze medewerkers gekleed in militaire outfit, koken hierin de heerlijkste soepen. Hoe cool is dat?!

Of wat dachten jullie van onze verse pasta vanuit een Piaggio Ape. Dit ‘grappige Italiaanse driewielertje´ hebben wij volledig omgebouwd tot uitgiftepunt van verse pasta´s met huisgemaakte sauzen. Prima te combineren met onze Salad Bar. Laat jullie gasten een keuze maken uit diverse ingrediënten en zo een eigen salade samenstellen. Diverse soorten sla, huisgemaakte dressings in weckflessen en vers afgebakken molenbroden zorgen voor een niet te versmaden tafel vol lekkers.

Ook aan de kleinste gasten hebben wij gedacht met onze Lemonade Bar. Wij maken onze eigen limonades in diverse smaken afhankelijk van het seizoen. Geserveerd met crushed ice zorgt dit smakelijke drankje voor een heerlijke verkoeling tijdens jullie bruiloft. Of een ouderwetse poffertjeskraam geheel in stijl van onze overige concepten! Deze kleine pannenkoekjes worden geserveerd met een krul roomboter en poedersuiker en mogen toch niet ontbreken als afsluiter?

Mocht jullie eetidee er niet tussen staan, geen probleem, onze mogelijkheden zijn grenzeloos!

Kijk op www.mobilestreetfood.nl voor het complete aanbod.

Mobile Street Food is continue in beweging!

Hanke_Arkenbout_low-267
DSC_0184_2
By-Nadia-Trouwen-in-het-bos-webresolutie-2
TABLET 179