Put a ring on it!

Put a ring on it!

Je ben ten huwelijk gevraagd, maar dan moeten er ringen uit gekozen worden. Spannend, want jullie moeten het beiden mooi vinden en je draagt het heel je leven. Een ring vinden die naar jullie zin is zal niet de eenvoudigste stap zijn, maar wel een van de leukste.

Verzamelen maar

Als je een trouwring nog persoonlijker wil maken dan kun je hem ook van je eigen goud laten smeden. Mocht je zelf niet genoeg oude gouden sierraden hebben dan kun je altijd eens navragen bij dierbaren. Hierdoor wordt de ring nog persoonlijker.

0548c0632e8ecf489b8324aa331e8410

Graveren

Veel koppels kiezen ervoor om je trouwring te graveren. Dit hoeft natuurlijk niet perse de trouwdatum te zijn. Je kunt er ook voor kiezen om de datum te graveren waarop je ten huwelijk bent gevraagd of wanneer jullie elkaar hebben leren kennen.

Kleur

Een trouwring in een andere kleur is een mooi alternatief als je niet van goud houdt. Staal, zilver, rosé etc. zijn leuke alternatieven.

Geen ring

Als je niet van ringen houdt kun je er ook voor kiezen om iets anders te ‘nemen’ in plaats van een ring. Er zijn ook veel koppels die een trouwtatoeage hebben.

d871f7e16845ca8bd5851f36d756cbef