Welke trouwjurk past bij jou figuur?

Welke trouwjurk past bij jou figuur?

Zoveel figuren, zoveel jurken, en dat is maar fijn ook! Iedere vrouw is anders en daar zijn verschillende soorten jurken voor gemaakt. Wij leggen je de regels uit die je bij het kopen van een trouwjurk toch zeker wel in acht moet nemen.

Zandloper

Lucky you! Dit is een van de makkelijkste figuren die je kunt hebben. Een zandloper figuur is een figuur met een smalle taille. Laat met zo’n figuur het ook zien, in een mooie mermaid type jurk. Dit is een jurk die heel smal is en strak om je lijf zit. Eventueel kun je er ook een nemen met een iets wijdere uitloop vanaf de knieën.

mermaid wedding dress

Volslank

Geen maatje 36? Wees niet getreurd, er zijn prachtige jurken te krijgen voor dames met een maatje meer. Een jurk die tot net onder je knieën komt zal jou prachtig staan. Maar ook een mooie a-line Princess jurk staat super!

mooie jurk voor een maatje meer!

Peer of recht figuur

Ook, als je een vrij recht figuur hebt of juist een peer figuur, is er een mooie jurk voor je te krijgen. Een peer figuur is een figuur waar bij de heupen breder zijn dan de schouders. Bij een recht figuur zie je weinig tot geen taille. Als je zo’n figuur hebt ga dan voor een trouwjurk die dit vooral niet laat zien. Een echte ball gown is dan de soort jurk die je zoekt!

Wauw een echte Ball gown!