Bruidsjurken trends

Bruidsjurken trends

Het nieuwe jaar is inmiddels alweer een tijdje bezig. Tijd om de trends even op een rijtje te zetten. Altijd een leuk onderwerp dit! Wat zijn de trends en wat hebben de designers laten zien op de catwalks? De kunst is nu om deze trends te vertalen in je eigen bruidsjurk (tenzij je natuurlijk gemiddeld €10.000 wilt uitgeven aan een van deze jurken).

Lange mouwen

Vorige jaar zag je deze trend ook al voorbij komen en hij gaat nu door. Sierlijke lange mouwen bedekt met kant, prachtig en super trendy!

Prachtige bruidsjurk trend- Trouwteam  Prachtig hoor die lange mouwen! - Trouwteam
Lage rug

Wederom een trend die terugkomt. Een lage rug kan prachtig staan, vooral bij wat jongere dames! Je hebt verschillende lage ruggen, je hebt het type die tot aan je stuitje komt, maar ook het type die bij de bovenrug een soort driehoek vormt. Bij een bruidszaak bij jou in de buurt kun je alle mogelijke varianten een aanpassen.

Prachtige open rug - Trouwteam  Een open rug wederom een trend in bruidsjurken land - Trouwteam
Mermaid

Een mermaid jurk is een trouwjurk die strak om je lijf heen zit en vanaf ongeveer je bovenbenen (ligt een beetje aan de designer, het kan ook zijn vanaf je knieën) wijd uitloopt. Het is een jurk die je echt aan moet zien. Vooral bij wat slankere dames die toch een kleine uitloop willen zou deze jurk wel een perfect kunnen zijn.

Prachtige mermaid bruidsjurk - Trouwteam Prachtige mermaid bruidsjurk - Trouwteam
Sierlijke mouwen

Eerder kon je al lezen over lange mouwen die een trend zijn, maar niet alleen lange mouwen zijn een trend ook korte versierde mouwen. Korte mouwen aan een bruidsjurk is een wens die veel bruiden hebben. Vaak zijn de mouwen iets wat saai dus gaan ze voor een bolero, dit jaar hoeft dat niet meer! Versierde mouwen is namelijk een trend! Kort maar mooi, kijk maar mee.

Sierlijke korte mouwen, weg met de bolero's! - Trouwteam Sierlijke korte mouwen, weg met de bolero's! - Trouwteam
Hoge decolleté

Sorry mannen, een hoge decolleté is toch echt mode. Gelukkig kan het ook heel mooi zijn!

Hoge decolatté - Trouwteam Een hoge decolatté kan onwijs chic zijn! - Trouwteam