Zes Valentijns cadeaus voor hem

Zes Valentijns cadeaus voor hem

Hoera het is bijna Valentijn! En dit jaar valt deze heerlijke dag ook nog eens op een zaterdag waardoor je veel meer opties hebt om iets leuks te gaan doen. Waar verras je, je man dit jaar mee? Lekker uiteten is natuurlijk altijd goed, maar een leuke cadeautje zal hij ook vast waarderen.

Zakmes

De meeste mannen zijn hier gek op, het geeft ze een ‘stoer’ gevoel, een zakmes. Hoe gaaf is het dan als je er een hebt met je eigen naam erop?

Perfecte Valentijns cadeau- Trouwteam
Mok

Het hoeft niet altijd duur of groot te zijn om iemand blij te maken. Een mok kun je vele soorten en maten krijgen en die gebruik je altijd.

Leuke Valentijns cadeau voor hem- Trouwteam
Scheerset

Iets van vroeger wat tegenwoordig weer trendy is, een ouderwets scheerset. Je hebt ze in vele soorten en maten, duur en wat goedkoper. Als je een beetje een mooi set wilt, reken dan op zo’n €80,-. Er zijn webshop die deze scheersets verkopen maar je hebt ze ook bij Douglas.

Een scheerset voor Valentijn - Trouwteam
Leren armband

Sierraden niks voor mannen? Onzin, een leren armband kan heel stoer staan en vaak valt het bij de mannen zeker wel in de smaken. Je hebt ontzettend veel verschillende leren armbanden, het is zeker de moeite waard om eens goed te speuren.

Leren armband voor Valentijn. Wat geef jij? - Trouwteam
Chocolade reep

Bij Verkade hebben ze een hele leuke actie op het moment. Je kunt een gepersonaliseerde chocolade reep sturen naar je geliefde. Zelf een foto kiezen en een tekst erbij plakken voor een klein prijsje. Super leuk! Let op, je betaalt voor de reep, en vervolgens komen er nog wel verzendkosten bij. Een reep komt ongeveer op €7,-.

Chocolade reep met tekst en een foto voor Valentijn- Trouwteam
Foto kussen

Slapen op je geliefde dat is toch super grappig. Je kunt een kussen laten drukken met een foto erop. Je hebt de kussens in verschillende vormen zoals, een grote kussensloop, een kleine of een hart bijvoorbeeld.

Kussensloop bedrukken voor Valentijn- Trouwteam