Jurk van de maand

Jurk van de maand

De bruidsjurk van de Maand Augustus is er deze keer een van Amélie Bridal. Het is een pracht exemplaar waar we je graag wat meer over vertellen.
Amélie Bridal is een bedrijf, met 30 jaar ervaring in het vervaardigen van Bruids- en Avondmode. Het bedrijf wordt ondersteund door een jong, innovatief team van ontwerpers. De nieuwste ontwerpen, onverwachte details en de fijnste stoffen komen samen in prachtige betaalbare collecties. 

Deze maand gaan we helemaal in op het kant. Ontzettend trendy en zie je in de nieuwe collecties steeds meer terugkomen. Deze jurk loopt slank van boven en een klein beetje uit van onderen waardoor je als een echte bruid over het gangpad zal paraderen. De jurk is met kant bewerkt van boven druk en rustig uitlopend naar beneden. Sierlijke kapmouwtjes en prachtige details onder de buste. De combinatie van kant, details en afwerking over de gehele jurk maken deze jurk als een plaatje!

In de accessoires hebben we ons tevens gericht op het kant. Een lange sluier tot op de grond rondom afgewerkt met kant. De prachtige kanten hakjes voor de echte hakken dragers, maar ook mogelijk in een lage variant met subtiel hakje. Sieraden heeft deze jurk niet in overvloed nodig dus houden we het rustig met een subtiel blinkend armbandje met dezelfde steentjes als in de jurk verwerkt. Lingerie mag uiteraard niet ontbreken op je grote dag. Een torselet zorgt voor een perfecte pasvorm van je trouwjurk, heeft een corrigerende functie waardoor je trouwjurk perfect om je taille valt en zorgt er tevens voor dat je rug wat rechter blijft door de baleinen die erin verwerkt zijn.

8. Bruidsjurk vd Maand Augustus

Deze jurk vind je uiteraard bij D-Dreams in Etten-Leur