‘Ja, ik wil’

‘Ja, ik wil’

Inspiratie opdoen is altijd erg leuk, maar wat dacht je ervan om er een leuk uitje van maken! Er komt namelijk een super toffe Nederlandse film aan ‘Ja, ik wil’. Met in de hoofdrollen Elise Schaap, Martijn Lakemeier, Thijs Römer, Jeroen Spitzenberger, Yvon Jaspers en Manuel Broekman.

Jacob (Thijs Romer) en Roos (Elise Schaap) op een bruiloft_Ja, ik wil!_credits Victor Arnolds Roos (Elise Schaap) in gesprek met geliefde Pieter (Jeroen Spitzenberger)_Ja, ik wil_credits Victor Arnolds

De film gaat over een mooie, leuke, succesvolle vrouw van begin dertig. Steeds als ze begint te dromen van een huwelijk, wordt ze gedumpt. En dan wordt ze ook nog eens uitgenodigd op de bruiloften van haar exen (o.a. Jeroen Spitzenberger) en haar beste vriend (Thomas Cammaert). Om zichzelf niet te laten kennen, neemt ze haar jongere stagiair Daan (Martijn Lakemeier) mee naar alle ceremonies. Ze raakt veelvuldig verzeild in gênante situaties en valt als een blok voor de charmes van een aantrekkelijke arts (Thijs Römer). Men zegt wel: “Van een bruiloft komt een bruiloft”, maar is hij de ware Jacob tegen wie ze “Ja, ik wil!” zal zeggen? Ja, ik wil! is een hartverwarmende romcom van regisseur Kees van Nieuwkerk, die eerder verantwoordelijk was voor Pak van mijn Hart.

Taart voor Jacob (Thijs Romer) en Pieter (Jeroen Spitzenberger)_Ja, ik wil!_credits Victor Arnolds

Deze film zal onder andere gedraaid gaan worden tijdens de Pathe ladies night (op 7 oktober 2015 is de voorpremière). Leuk voor bijvoorbeeld je vrijgezellenfeest als voorpret of als bedankje met je ceremoniemeester en wat vriendinnen.

De release datum is 17 oktober! Schrijf dat maar alvast in je agenda.