Oktober de maand van…

Oktober de maand van…

Oktober 2015 is een maand waarin je volop inspiratie op kunt doen  voor je bruiloft. Er komen namelijk een aantal leuke beurzen aan en een super leuke film. Lees snel verder.

Jullie Feestje

Deze beurs is volgende week vrijdag en zaterdag al (9 en 10 oktober). Het bijzondere aan ‘Jullie Feestje’ is dat het een hele persoonlijke beurs is op een redelijk kleine locatie. Namelijk de Schaapskooi in Ottoland. Je kunt op deze dagen workshops volgen, informatie krijgen van zeer interessante trouwleveranciers en een modeshow bijwonen. Lees er hier meer over.

hoge resolutie-138

Ja, ik wil

Dinsdag kwam er al een blog online over deze nieuwe Nederlandse speelfilm die op 17 oktober in premiere gaat. Deze film moet je echt gezien hebben als je nog gaat trouwen (maar ook als je al getrouwd bent natuurlijk). Lees hier meer over de film.

Fletcher bruidsbeurzen

Fletcher hotels heeft een aantal prachtige officiële trouwlocaties (die je ook allemaal op Trouwteam vindt) waar ook bruidsbeurzen gehouden worden. Deze maand vind je er een op 18 oktober in Hotel Langewold in Roden en op 31 oktober bij Hotel Duinzicht in Ouddorp. Lees hier alle praktische info en hoe je als VIP naar de beurs kan.Duinzicht-Exterieur-Pand-officiele-pandfoto-960x367