Weddingplanner duur? Meet Lies

Weddingplanner duur? Meet Lies

Lies mailde ons, en vertelde in haar mailtje dat een weddingplanner helemaal niet duur hoeft te zijn. Wij dachten… Say what, and tell us more!

Lies is je (tijdelijke) vriendin die alles weet over trouwen. Hoe het hoort, hoe het nog leuker kan en de leukste adresjes voor net even dat extra persoonlijke tintje aan je bruiloft. Ze is een kei in het behouden van overzicht en helpt je graag met het maken van weloverwogen keuzes. Met Lies is het regelen van jullie huwelijksdag al een feestje op zich!

Stuur Lies een mailtje en ze neemt contact met je op voor een kennismakingsgesprekje via Skype of telefoon. Daarna kun je haar dag en nacht appen met je idee├źn en vragen over de bruiloft. Lekker makkelijk en ze beantwoordt je binnen 24 uur, maar meestal veel sneller want ze is loei-enthousiast! Bovendien heeft ze superhandige online tools waarmee je je bruiloft lekker overzichtelijk en in no-time kunt regelen.

WAT KOST LIES?

Echte vriendinnen adviseren je natuurlijk gratis, maar ja, wat is de waarde van dat advies? Lies weet waar ze het over heeft en dat is natuurlijk wat waard.
Na het kennismakingsgesprekje via Skype of telefoon staat Lies gedurende drie maanden Lies voor je klaar via whatsapp voor 199 euro. Wil je nog wat langer gebruik maken van haar advies, dan betaal je 49 euro per maand. Daar kun je geen weddingplanner voor inschakelen, maar wel een vriendin met verstand van trouwen.

Maak kennis met Lies.