Jurk van de maand

Jurk van de maand

Zoals op Facebook al aangekondigd introduceren we iets nieuws op trouwteam namelijk, trouwjurk van de maand! Deze jurk wordt gepresenteerd door D-Dreams, waar ze uiteraard de jurk van de maand verkopen. 

In 2011 verscheen de eerste collectie van Diane Legrand. Vanaf het begin heeft het geconcurreerd met de top van Europese merken. Dit alles dankzij de variërende modellen met beste kwaliteit stoffen die perfect passen binnen de nieuwste collecties.  Het nieuwe seizoen bruidsjurken zal herkenbaar zijn, niet alleen in Europa maar over heel de wereld!

Hier laten we een prachtige prinsessenjurk zien gemaakt van tulle. Het hartvormig bovenlijfje geeft er een nog vrouwelijkere uitstraling aan. Het bovenlijfje is geweven wat een rustig geheel uitstraald. Om de jurk af te maken zit er op de heuplijn rondom een prachtig zilveren accent.

De jurk wordt in dit voorbeeld afgemaakt met een echte prinsessen tiara en peep toe schoentjes met het zilveren accent van de jurk erin terugkomend. Voor de sieraden valt de groffe ketting sierlijk in het hartvormig bovenlijfje met bijpassende oorbellen. Voor de bruidjes die een sluier wensen hebben we gekozen voor een kleine subtiele sluier prachtig afgemaakt met een glitterrandje. Wat een prinses!

Bruidsjurk vd Week Juli - Trouwteam