Wat je nog niet wist over het kopen van een trouwjurk

Wat je nog niet wist over het kopen van een trouwjurk

Als je denkt dat een bruidsjurk kopen alleen over rozen gaat dan heb je het mis! Het is belangrijk om je een aantal dingen goed te realiseren voordat je naar een bruidszaak gaat.

Maat

Als je een jurk gevonden hebt die naar je zin is, dan moet deze natuurlijk wel passen. Hij moet op alle plekken goed zitten. Gelukkig kan er tegenwoordig veel vermaakt worden of eventueel een andere maat besteld worden. Maar helaas zul je hier een aantal weken op moeten wachten.

Familie

Als je een bruidsjurk gaat passen dan ga je natuurlijk niet alleen (of juist wel, nadat je dit hebt gelezen ;)).
Als je een bruidsjurk aan getrokken hebt en het moment is daar dat je hem aan je familie laat zien, kan het maar zo zijn dat je familie er niet zo weg van is. Oeps…. jij bent weg van de jurk maar je familie niet, wat nu?

Out of the box

Als je van tevoren al op het internet heb gezocht naar bruidsjurken dan kan het maar zo zijn dat je gericht een bruidszaak binnen stapt. Maar wat nu als het model jurk die jij in de hoofd hebt je niet staat? Dit is iets wat best vaak gebeurd, wees niet getreurd! Het personeel van een bruidszaak heeft vaak een behoorlijk goede kijk op wat past bij ieder figuur. En het personeel weet natuurlijk precies wat er in de winkel hangt!

Hier een aantal voorbeelden van hoe het vooral niet moet!

d9c8b828519a3eddda408bfd446955bd d58734934446fc4646a3269d033b9ff5