Met deze bloemen maak jij jouw bruidskapsel compleet!

Met deze bloemen maak jij jouw bruidskapsel compleet!

Haar accessoires zijn de trend van deze tijd. Er is veel variatie in accessoires voor bruidskapsels, zo kun je kiezen voor tiara’s, haarspelden, haarkammen máár ook bloemen zijn erg populair.

Heb je nog niet echt een idee bij bloemen in je bruidskapsel? Hieronder laten we je verschillende voorbeelden zien van bloemen die verwerkt zijn in bruidskapsels.

De subtiele look

Om een subtiele en elegante look te creëren wordt vooral gebruik gemaakt van gipskruid, kleine roosjes en orchideeën. Bang dat de bloemen halverwege de dag lelijk worden? Don’t worry! De hierboven genoemde bloemen kunnen lang zonder water en houden het makkelijk een hele dag vol, vind je deze bloemen niet mooi? Vraag dan aan je bloemist welke bloemen nog meer mogelijk zijn voor in je bruidskapsel.


De uitbundige look

Houd je van opvallend en veel? Kies dan voor grote bloemen in je bruidskapsel met eventueel een opvallende kleur of een combinatie van veel verschillende kleine bloemetjes, zo creëer namelijk ook iets ‘groots’.


De bloemenkrans

Naast losse bloemen kun je natuurlijk ook nog kiezen voor een bloemenkrans. Paars, roze, rood of groen, alles kan in een bloemenkrans. Kies voor de kleur die bij je past. Hetzelfde geldt voor de soort bloem die je kiest bij een bloemenkrans.

Wat kies jij? De subtiele bloem die in het kapsel verwerkt wordt of ga jij toch voor de uitbundige look?

Tips:

  • Laat de kleuren en de soort bloemen weer terug komen in je bruidsboeket en de corsages
  • Zorg dat er geen haarlak of andere haarverzorgingsproducten op de bloemen komen, hierdoor verwelken de bloemen sneller
  • Bestel voor de zekerheid van te voren een extra setje bloemen zodat je halverwege de dag tijdens je ‘hair and make-up check’ nieuwe frisse bloemen in je haar kan doen. Zo weet je zeker dat je kapsel er aan het einde van de dag nog steeds perfect uit ziet!

Bron: Pinterest