DIY – Bruidkapsel

DIY – Bruidkapsel

Mooi hé, die plaatjes van bruiden met krullen tot het midden van hun rug en dan ook nog eens half opgestoken. Wauw… dat willen we allemaal! Maar ja ‘lets face it’ de kans dat dit lukt is klein, plus eer dat het moment daar is, is het allang uitgezakt. Een mooie updo kan eigenlijk net zo mooi zijn! Je haar mooi opgestoken, met wat versiersels erdoor heen. Prachtig! Mannen houden ervan, en jij hebt geen last van je lange lokken. Wij hebben wat tips voor je om jouw kapsel meer grip te geven en om het zelfs eventueel helemaal zelf te doen!

Droogshampoo

Girls… best tip ever! Droogshampoo zorgt ervoor dat je haar wat meer textuur krijgt. Het beste is om je haar ongeveer 1 a 2 dagen niet te wassen (wat het beste voor jou aanvoelt) en vervolgens als je het wilt opsteken er wat droogshampoo in te spuiten. Je hoort vaak horror verhalen over een ‘witte waas’ in je haar na het gebruik van droogshampoo. Dit kun je voorkomen! Let bij het kopen van je droogshampoo op het ingrediënt talk. Als het op basis van talk is dan kun je deze droogshampoo beter skippen. Droogshampoo’s zijn er zowel duur als goedkoop.
Tip: de droogshampoo van Aussie is top!

Haarspeltjes

Haarspeltjes zijn in dit geval je beste vriend! Zorg hierbij wel dat ze niet zichtbaar zijn. Steek ze in je haar en verberg ze onder andere plukken haar. Oefening baart kunst in dit geval.
Tip: maak al wat kleine vlechtjes in je haar of twist plukken voor leuke effecten. Social media als Pinterest en We Heart it is voor inspiratie the place to be!

Een mooie krul van te voren erin zorgt voor een mooie nonchalante finish!

8c954dfdb3c787e11579b8edf959f2ffMooi bruidshaar - Trouwteam bad365c6d3dae2118606d82e144bde89 be9ba6a16122f5109be828d734567c43