TÉ GEKKE PLEK

TÉ GEKKE PLEK

Getrouwd met de liefde van je leven. Spontaan tegen gekomen op een wild vreemde plek. Zoals een sauna of een treinritje met de NS. In één oog opslag he-le-maal ondersteboven. Dit gebeurde de volgende stellen ook én hebben hier de trouwfoto’s laten vast leggen:

 

Een heerlijke dag met de famillie naar de dierentuin. Plots bots je tegen iemand aan én het moment dat je ziet wie het is, ben je totaal van slag. Dit overkwam het stel en legde in die dierentuin de mooiste trouwfoto’s vast.

 

 

 

 

Samen met je vriendin plan je om naar de bios te gaan. Jullie spreken in een gekke bui af dat er in de bioscoop zelf wordt besloten welke film het gaat worden. In een nog veel gekkere bui besluiten jullie maar om naar de nieuwste Shrek film te gaan. Daar zat hij, naast je. Deze Fiona heeft duidelijk haar Shrek gevonden!

 

 

 

Een typisch western activiteit, lekker een potje stier worstelen. Een wekelijksebesteding van dit koppel. Hij op de stier, zij veilig en enthousiast op de tribune. ”Oh wat was hij goed.” dacht ze bij zichzelf. Ze greep duidelijk de stier bij de horens en pakte haar echtgenote helemaal in.

 

 

De wekelijkse boodschappendoendag was weer eens aangebroken. Al 10 weken op rij deed een man, precies op hetzelfde tijdstip, bijna dezelfde boodschappen. Na elkaar 10 weken lang aangekeken te hebben, zenuwachtig te worden en ongemakkelijk te voelen, zette hij de eerste stap. Hij vroeg haar mee uit eten met de toen gedane boodschappen. She said YES! Happy ever after.

 

 

 

 

 

Elke ochtend, 08:00 stipt. De sprinter van Zwolle naar Utrecht. Voor 3 schooljaren lang zaten jullie in dezelfde trein. Het laatste jaar brak aan en het besef kwam dat de 50 weken zo voorbij zouden gaan. Wie van de twee zou de eerste stap hebben genomen? Gelukkig mogen ze elk jaar de 50 weken weer opnieuw beleven met elkaar!

 

 

 

 

Wat is jullie bijzondere ontmoetingsplek geweest? Laat het mij weten!