Samen op date

Samen op date

Dacht je dat een date iets is voor mensen die elkaar net leren kennen? Dan heb je het mis. Ook al ben je verliefd, verloofd, getrouwd of wat dan ook je kunt nog steeds samen op date gaan. Ergens naar toe gaan of iets doen wat je normaal niet zo snel zou doen. Je verrast je partner en jullie hebben samen een super gezellige dag.
Een date kan juist super romantisch en een beetje spannend zijn aangezien het waarschijnlijk ‘lang’ geleden is dat jullie samen gedatet hebben.

Naar de markt
In eerste instantie klinkt het misschien suf. Maar als je samen naar de markt gaat en verse (streek)producten uitzoekt en je maakt vervolgens samen een heerlijk diner, is dat juist super gezellig. Een lekkere wijn erbij en genieten maar, van elkaar en van het heerlijke eten.

Stad
Bij een stad denk je in eerste instantie aan winkels, maar kies er eens voor om dat juist niet te doen. Ga naar een stad met een historie of met bijvoorbeeld veel grachten. Kies ervoor om een rondvaart te maken of om een stadswandeling te doen.

Bioscoop
Do i need to say more? Bioscoop is en blijft een golden oldie. Samen met je lover genieten van een leuke film is altijd goed.

Bowlen
Gooien maar met die zware bowling bal (hij vind de bowling bal natuurlijk niet zwaar dus kan hij jou mooi helpen). Gezellig kletsen, lachen en actief bezig zijn.

Naar het park
In het park is altijd wel iets te doen. Je kunt een kleedje meenemen en er een picknick van maken, of gewoon op een bankje zitten en mensen kijken. Op de terug weg haal je natuurlijk wel een lekkere ijsco. Geen park in de buurt? Een strand is een prima alternatief.

Eigen fruit plukken
Dit wel wat meer een zomerse activiteit maar ik wilde hem toch graag met je delen. Je bent actief bezig, en komt met wat lekkers thuis. Op deze website vind je een pluktuin bij jou in de buurt.

Een date is altijd leuk! - Trouwteam