Discussie: mannen die make-up dragen op hun bruiloft

Discussie: mannen die make-up dragen op hun bruiloft

Laatst kwam er een nieuwsbericht voorbij waar in vertelt wordt dat steeds meer mannen make-up dragen op hun bruiloft. In het nieuwsbericht kwam het er vooral op neer dat het geen taboe meer hoeft te zijn als mannen wat make-up dragen op hun bruiloft.

Een vlekje hier, wallen of een scheve wenkbrauw. Waarom zou je dit, op de belangrijkste dag van je leven, niet een beetje willen bijwerken? Bij mannen met make-up denken veel mensen direct aan: vol geplamuurd hoofd, mascara en wenkbrauwen waar iedereen jaloers op is. Dit is niet het idee! Anno 2017 is het eigenlijk niet zo raar meer als mannen wat wallen of bultjes willen camoufleren. Een beetje concealer en poeder doet al wonder voor je uitstraling.

Een opgemaakte vrouw voelt zich zekerder van zichzelf. Zeker op de mooiste dag van haar leven! Hetzelfde geldt voor mannen. Ook als hij zeker weten dat hij flawless op de trouwreportage staat wordt zijn smile toch net iets breder!

Zeker niet iedere man is er van gecharmeerd om make-up op te doen en dat is OKÉ! Maar als je man er toch iets voor voelt om de ergste shine op zijn voorhoofd een handje te helpen, is hij absoluut niet de enige.