Rock and Roll bruiloft

Rock and Roll bruiloft

Lekker dansen op klassiekers uit de jaren ’50 en ’60. Deze muziekstijl kun je verwerken in een supergaaf thema. Denk aan Rock & Roll styling, haar en make-up, locatie en natuurlijk de muziek.

Rock and Roll trouwjurk

Bij Rock and Roll denk je misschien aan ruig en donkere kleuren. Het leuke van dit thema is dat je het zo ruig kunt maken als je zelf wilt. Een poederroze trouwjurk met een lederen biker jas maakt het super stoer. Tijdens de ceremonie kun je er dan wel voor kiezen om het iets rustiger te houden en het stoere jasje uit te doen.

Rock and Roll make up

Overdag subtiel met een nude lip en in de avond lekker knallen met een donkere kleur. Je haar opgestoken of juist nonchalante lokken? Beide passen heel goed in dit thema. Vergeet ook niet om je nagels in een gave kleur te laten lakken!

Rock and Roll styling

Zelfs in de uitnodigingen kun je al het thema al verwerken. Hoe cool is het om bijvoorbeeld een kaart te ontvangen in de vorm van een LP? Op de dag zelf kun je alles uit de kast trekken om tot in de laatste detail Rock and Roll door te voeren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een gastenboek in de vorm van een gitaar? En als bedankje voor de gasten een kruiwagen vol Jack Daniels flesjes?

Rock and Roll muziek

De Nederlandse King of Rock and Roll mag bij dit thema niet ontbreken! William Smulders kan feilloos de lekkerste hits uit de jaren ’50 en ’60 coveren of nummers van bijvoorbeeld Aviici en Amy Winehouse is een Rock and Roll jasjes. Heerlijk om te starten tijdens het diner en vervolgens om door te gaan op de dansvloer. Bekijk hier filmpjes van William.