Trouwtips

Trouwtips

Uiteraard doen ook wij iedere dag weer nieuwe inspiratie op. En deze trouwtips delen we maar al te graag!

Sleutels

The keys to happiness. Vraag je gasten om allemaal een leuke en originele sleutel mee te nemen. Hoe leuker en mooier hoe beter! Deze kun je vastmaken aan een label (met een leuke tekst) en vervolgens op een prikbord hangen. Dit is ook een leuk alternatief voor een trouwboek.

Advice for the bride & groom - Trouwteam Key to our hart - Trouwteam

Wat doe jij met je trouwjurk?

Ik denk het zo vaak, je koopt een prachtige trouwjurk en vervolgens trek je hem nooit meer aan. Zonde toch? Je kunt er voor kiezen om hem te laten vermaken bij een goede kleermaker. Je kunt je jurk zo aanpassen dat hij dragelijker wordt.
Je kunt er ook voor kiezen om te investeren in een mooie paspop. Vervolgens kun je, je trouwjurk een mooie plek geven in bijvoorbeeld je slaapkamer. Zo kun je nog iedere dag van genieten.

Je trouwjurk bewaren op een paspop - Trouwteam 894d3cda20d149fa38ba946f91aea75f

Lipstick

Op een bruiloft is iedereen lekker opgedoft. De mannen (en vrouwen natuurlijk) in hun mooiste outfit en de vrouwen lekker opgedoft. Waarom zou je daar geen gebruik van maken? Als je alle vrouwen een afdruk laat maken van hun lippenstift op een wit schilders doek (deze kun je gewoon bij de action kopen). Je kunt er ook voor kiezen om dit bijvoorbeeld alleen te doen van jou en je getuigen en bruidsmeisjes.

Lipstick met je bruidsmeisjes - Trouwteam

Post A Comment