WHAT TO-DO?

WHAT TO-DO?

De weken na het aanzoek ben je al druk bezig in je hoofd met de organisatie van je bruiloft. Wat moet je regelen? Wie moet ik uitnodigen? Wie mag ik echt  niet vergeten? Wie word(en)t mijn bruidsmeisje(s)?

Dit zijn standaard vragen die hoogstwaarschijnlijk door elke ”bride to be” haar hoofd om gaat. Wij als TEAM Trouwteam hebben daar een heel fijn steuntje in de rug voor gemaakt. Onze TrouwteamApp. Deze App is te downloaden op elk mobiele apparaat. Dus heb jij een Apple, Samsung of Huawai?Iedereen kan de TrouwteamApp downlaoden.

Waarom is de TrouwteamApp nou zo handig?

Je hebt je planning, To-Do lijsten, budget overzicht en leveranciers bij elkaar in één gratis app! En als je je locatie ingeeft krijg je meteen een overzicht van leveranciers bij jou uit de buurt.

Volgens onze huidige gebruikers is dat het volgende: De al gemaakte To-Do lijsten in de App, zijn super fijn om mee te werken. Het is overzichtelijk en is écht een handvat bij het organiseren van onze bruiloft.


 

Een voorbeeld van deze handige To-Do lijsten is:

  1. Brainstorm over de uitstraling van jullie bruiloft.
  2. Selecteer geschikte locatie’s
  3. Wie worden onze gasten?
  4. Wat is mijn DROOMjurk?
  5. Wat is mijn begroting?

 

In de TrouwteamApp staan zo nog een heleboel To-Do lijsten, waar jij en je toekomstige man heel veel aan hebben. De To-Do lijsten in de TrouwteamApp, zijn lijsten waarvan wij zeker weten dat ze uitgevoerd moeten zijn voor jullie grote en speciale dag. Uiteraard kan je zelf nog een eigen To-Do lijst er aan toevoegen, voor als je toch echt nog onderwerpen mist.

Met deze lijsten voorkom je een hele boel stress én weet je zeker dat je alles uit je bruiloft hebt gehaald.. Wie wil dat nou niet?

Ga jij de TrouwteamApp downloaden? Laat ons door middel van de FEEDBACK knop in de TrouwteamApp weten wat jouw ervaring is! Download de TrouwteamApp hier, of lees hier meer over de TrouwteamApp!