Trouwen Anno 2020

Trouwen Anno 2020

Onlangs schreef Fernanda van Picture-Perfect een blog over trouwen in 2020. In de afgelopen jaren is er veel verander op het gebied van trouwen. In deze blog kun je lezen hoe trouwen anno 2020 er uit kan zien.

Vroeger was het makkelijk. Je had weinig opties. Je trouwde op het gemeentehuis van je woonplaats, nodigde de hele familie uit, vierde feest in de plaatselijke feestzaal waar iedereen zijn feestje vierde en dat was het. Tegenwoordig heb je alle keuze mogelijkheden die je maar kunt bedenken.

Trouw je in Nederland of in het Buitenland? Doe je dat officieel of ceremonieel? Wordt het een intieme bruiloft of nodig je iedereen uit die je kent? Trouw je in de lente, zomer, herfst of in de winter. Binnen of buiten? ’s Avonds of overdag. Maak je er een weekend van of vind je één dag voldoende. Kortom keuzes genoeg!

Wil jij weten wat er veranderd is op het gebied van de persoonlijke touch, de Amerikaanse invloeden het trouwen in het buitenland en het allemaal net even anders doen. Je leest het hier .