Postillon Hotel Veluwemeer

Postillon Hotel Veluwemeer

Postillon Hotel Veluwemeer. Als je al eens in de buurt van Putten bent geweest, weet jij over welk hotel ik het heb. Droom jij al van jongs af aan over een bruiloft op een schitterende locatie? Omringd door water? Met een felle zon elkaar het ja woord te kunnen geven? Bij jouw droombruiloft hoort natuurlijk een bijpassende trouwlocatie en die heb ik voor jullie gevonden!

Daar staan jullie dan, op een houtensteiger. Samen met de mensen die belangrijk zijn voor jou en je partner. Een prachtige jurk aan, je partner in een bijpassend pak. Je geeft elkaar het ja woord op één van de mooiste plekken binnen de Veluwe. Postillon Hotel Veluwemeer heeft onlangs een filmpje geproduceerd met sfeerbeelden van de locatie. Bekijk het filmpje hier.

 

 

 

 

Nadat je elkaar het ja woord hebt gegeven en jullie de emotionele rollercoaster hebben overleefd, kunnen jullie het feest voortzetten in de schitterende zaal. Helemaal uit je dak gaan of juist een timide bijeenkomst? De zaal is voor elke gelegenheid inzetbaar. Samen met Sabine van Het Postillon Hotel, organiseren wij de gehele dag tot in de kleinste details. Van te voren en tijdens het feest zullen wij jou (digitaal) up-to-date houden over alles. We denken graag mee en geven jullie graag advies zodat we van het feest een fantastisch feest mogen maken!

 

 

Ben jij enthousiast? Klik hier om contact met ons op te nemen of download onze APP!