Muzikaal duo voor een prachtige bruiloft

Muzikaal duo voor een prachtige bruiloft

Als je gaat trouwen wil je dat alles tot in de puntjes geregeld is. De locatie, de ceremonie, het diner, het feest en uiteraard de muziek. Me and Mrs D is als muzikaal duo perfect op elkaar ingespeeld. Met de combinatie van Me and Mrs D en een van onze Premium DJ’s hoef je je geen zorgen meer te maken over de muzikale invulling van jullie avond.

Door hun jarenlange samenwerking zetten Erik en Diana altijd een spontaan en oprecht optreden neer. Me and Mrs D speelt een mooie mix van de grootste hits van nu en de lekkerste klassiekers. Van Amy Winehouse tot Elvis. Door het duo uit te breiden met drums en contrabas wordt de beleving en muzikaliteit nóg groter!

Door het brede repertoire zijn ook verzoeknummers geen probleem. Als je graag de openingsdans wilt doen op een live uitvoering van jullie favoriete nummer, is dat in overleg vaak mogelijk. Dit kan jullie muzikale avond heel bijzonder maken!

Een leuke optie is om Me and Mrs D te boeken voor jullie ceremonie of tijdens het diner. Het duo zorgt gegarandeerd voor een subtiele opbouw van diner tot dansfeest!

Dat klinkt toch als muziek in de oren?

Meer informatie? Kijk op de website of vul het contact formulier in.

Uw naam

Uw email

Trouw datum (jaar-maand-dag)*

Uw bericht