Een unieke uitnodiging

Een unieke uitnodiging

De perfecte uitnodiging, voor de perfecte dag. Het creëren van een uitnodiging is vaak een grote uitdaging. Het trouwteam begeleid je in dit gehele proces.

Zo ook bij een bruidspaar met een bijzondere wens. De uitnodiging wilde zij versturen op een manier die wij nog niet eerder hadden meegemaakt. Het stel wilde heel graag dat de uitnodiging op een CD terecht kwam. Iets waar iedereen nog iets aan heeft én waarbij ze direct konden raden om wie of wat het ging.
Om de mix-tape te produceren hebben ze specifiek om onze DJ Trickkit (Swen) gevraagd.

Het proces:  Swen is na deze bijzondere aanvraag met het stel om tafel gegaan en had binnen no-time een ruwe schets klaar liggen. Deze kwam voort uit een spotify lijst die het stel aan Swen had laten zien. Hij laat ze zien wat hij in zich heeft en wat de mogelijkheden verder nog waren. Met de juiste kennis, creativiteit en bovenal muzikaliteit, wist Swen de perfecte tape voor het stel in elkaar te zetten. De eerste reactie van het stel was:

‘’Serieuswat een goede mix. Hij is echt super tof’’

Na 3 keer een aanpassing gedaan te hebben, was het eindresultaat er uit gevormd. De mix moest passend zijn bij het bruidspaar en een teaser zijn van de sfeer tijdens hun bijzondere avond.

 

De reacties:  De reacties van het stel als alle gasten, waren boven verwachting goed. Iedereen had de mix minimaal 1x gehoord en velen draaide de tape onderweg naar de ceremonie. Dit maakte deze unieke tape hét gespreksonderwerp van de bruiloft.

De verwachtingen van het feest waren erg hoog gelegd. De door Swen gemaakte mix-tape viel zo goed in de smaak dat het volgens hun alleen maar berg opwaarts kon gaan. Swen heeft de hoge verwachtingen kunnen vervullen en heeft de persoonlijke muziekwensen van het bruidspaar én de gasten vervuld.  
 

Nu ik?:  Heb jij ook een geweldig creatief idee, maar heb jij geen idee hoe je dit kan realiseren? DJ Trickkit is in staat om zijn unieke ideeën ook echt te realiseren. Naast Swen, hebben wij ook andere DJ’s en artiesten die jullie heel graag verder helpen!

Neem contact met ons op via:
T. 088 111 7011
E. info@trouwteam.nl

W: Showdesign