Een fotokist op je bruiloft

Een fotokist op je bruiloft

Jullie hebben je verloofd en zijn druk bezig met de voorbereidingen. De locatie, jurk, fotograaf en dj liggen vast maar nu komen de details nog. Hebben jullie bijvoorbeeld al nagedacht over het gastenboek en de bedankjes? Wij geven hierbij twee super leuke en hippe opties voor jullie bruiloft.

Er zijn een hoop redenen waarom een photobooth een echte must is voor op jullie bruiloft!

De Fotokist zorgt namelijk voor hilarische momenten op jullie bruiloft en zeker ook daarna. De foto’s worden gelijk afgedrukt, dus jullie gasten hebben meteen een super leuk aandenken aan jullie bruiloft. Aangezien er een persoonlijk kader omheen zit zijn ze perfect te gebruiken als bedankje. Voor het kader denk bijvoorbeeld aan de kleuren van jullie bruiloft, jullie namen of een kleine bedanktekst.

Een andere optie is om de gasten de foto in het gastenboek te laten plakken en er iets bij te schrijven. Of wat dachten jullie van een fotolijst waarin je alle foto’s ophangt? Deze kunnen jullie na de bruiloft als herinnering bewaren.
Het is ook mogelijk om met de Fotokist twee strookjes per gemaakte foto te laten printen. Ideaal want dan kun je er eentje meegeven aan de gasten en de andere in het gastenboek laten plakken; dubbel plezier!
DSC_0245
Kijk voor meer informatie eens op www.fotokist.nl

Props

Props bij een photobooth maken de foto’s nog leuker en unieker! Op deze manier geven jullie een originele draai aan de foto. Jullie kunnen natuurlijk verschillende props kiezen voor bij de photobooth. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om deze props zelf in elkaar te knutselen. Want zeg nou zelf wat is nu leuker dan een avondje knutselen met je verloofde?

ADFL9103

Bruiloftzuil

Willen jullie eens wat anders voor het gastenboek? Kijk dan eens naar de Bruiloftzuil. Dit is namelijk een digitaal gastenboek en neemt alle felicitaties voor jullie op. Ideaal want op deze manier kunnen jullie de filmpjes zo vaak terug kijken als jullie willen! Aangezien de Bruiloftzuil de hele dag op jullie bruiloft staat kunnen de gasten onbeperkt boodschappen inspreken. Eerst de felicitaties en hoe later de avond… hoe leuker de filmpjes worden!

unnamed3

Daarnaast hebben jullie nu de keuze uit twee verschillende zuilen zodat het helemaal in de stijl van jullie huwelijk blijft. Als eerste de hippe Bruiloftzuil die te huur is met LED-verlichting zodat deze aan te passen is naar elke kleur. Ook kun je hier de achtergrond laten aanpassen naar jullie persoonlijke stijl.

Daarnaast kunnen jullie ook kiezen voor de nieuwste Full HD zuil in Vintage Look met de laatste technische snufjes. Is Vintage jullie stijl? Dan maakt deze zuil jullie plaatje helemaal compleet.

Kijk voor meer informatie eens op: www.bruiloftzuil.nl