Fletcher hotels heeft nu een unieke actie, je kunt namelijk je trouwlocatie winnen! Fletcher doet graag iets extra’s voor haar bruidsparen en daarom maken jullie kans op een uniek huwelijk(s)cadeau! Je leest het goed, jullie maken kans om jullie droomlocatie te winnen en daarmee komt het volledige offerte bedrag te vervallen*.
Jullie hebben helemaal zelf in de hand hoeveel kans jullie maken op dit prachtige huwelijkscadeau, want jij en jouw partner voeren zelf een campagne!

Aanstaande bruidsparen die één van de 70 Fletcher Hotels als trouw- of feestlocatie hebben gekozen, maken nu kans op hun huwelijk(s)cadeau! Na aanmelding via de website ontvangen zij het Fletcher Trouwen hart. Deze nemen zij mee op reis naar hun grote dag. Bij het passen van de jurk, het uitzoeken van de ringen, het proeven van de taart en alle andere activiteiten die te maken hebben met de huwelijksvoorbereidingen, gaan zij op de foto/video met het Fletcher hart en posten dit op sociale media. Iedere post is een extra win kans waard. Het winnende bruidspaar, dat op 31 maart 2017 bekend wordt gemaakt, ontvangt de totale offerte zoals deze getekend is, exclusief eventuele diensten van derden.

Foto met fred van leer

Spelregels:*
Vieren jullie je huwelijksfeest tussen 1 april 2017 en 31 maart 2018 op één van de unieke trouwlocaties van Fletcher Hotels? Doe dan mee en win je huwelijk(s)cadeau!
· Doe mee en vraag het Fletcher Trouwen hart en unieke code aan via: www.trouwenbijfletcher.nl/huwelijkscadeau-deelname
· Neem het Fletcher hart mee op reis tijdens de voorbereidingen naar jullie grote dag. Maak hier foto’s en/of video’s van en post deze op social media. Zorg ervoor dat het hart goed te zien is en vermeld jullie unieke #code en #TrouwenBijFletcher (& #huwelijkscadeau). Iedere post levert een extra winkans op!
· Alle winkansen worden verzameld. Op 31 maart 2017 wordt het winnende bruidspaar bekend gemaakt!

Meer informatie en direct het hart aanvragen? Klik hier