Bruiloftzuil

Bruiloftzuil

De Bruiloftzuil is een digitaal videogastenboek voor op elke bruiloft en de meeste originele manier om het bruidspaar te feliciteren. Bij de entree van het huwelijksfeest staat de zuil, waar iedere gast eenvoudig een videoboodschap kan inspreken. In de videozuil bevindt zich een touchscreenmonitor en een camera met microfoon. Het is dus een persoonlijke babbelbox op je eigen feest!

Natuurlijk blijft de Bruiloftzuil tijdens het huwelijksfeest aan staan en kunnen jullie gasten zowel voor, als tijdens het feest en bij het vertrek een video inspreken en opnemen. Na afloop van het feest worden alle felicitaties op een USB-stick thuis gestuurd. Zo kunnen jullie alle felicitaties van het feest bekijken op zowel de televisie of computer. Een blijvende herinnering aan jullie mooiste dag. Al onze locaties kunnen het transport verzorgen maar de zuil kan ook afgehaald worden. We zitten door heel Nederland dus extra kilometervergoeding wordt er niet gevraagd.

Benieuwd? Neem een kijkje op onze website www.bruiloftzuil.nl of neem contact op via info@bruiloftzuil.nl of 0413-310797.

Je naam*

Je e-mail*

Trouw datum (jaar-maand-dag)*

Telefoonnummer

Ik wil graag informatie over

Aanvullende informatie