Leuk Kiekje Fotografie

Lisette Klompenhouwer Nijboer
null

Leuk Kiekje Fotografie

Wie: Marjolein en Jan Willem

Wat: Een zwart wit bewerking laat bij deze foto de weerspiegeling van de bruidegom beter uitkomen.

Waarom: Ik hou van foto's die net iets anders zijn. Dit moment is een goed voorbeeld daarvan.

Naar de website van 'Leuk Kiekje Fotografie'

Ik vind het altijd een eer om een bruiloft te mogen fotograferen, je krijgt namelijk een kijkje in het leven van iemand die zijn mooiste dag met jouw wil delen.’

 

Als een bruidspaar interesse toont stuur ik ze voor de afspraak eerst een uitgebreide vragenlijst toe en mijn werkwijze. Tijdens ons kennismakingsgesprek bespreken we deze vragen en aansluitend krijgen ze een korte loveshoot om te kijken of er van beide kanten een ‘klik’ is.

 

Zo ja dan begint de voorbereiding en bespreek ik met het bruidspaar de planning voor de fotografie van de dag. Persoonlijke benadering is erg belangrijk met een bruiloft. Op de dag zelf probeer ik me ‘onzichtbaar’ op te stellen en volg ik het ritme van de dag. s’Avonds ontvangt het bruidspaar het eerste voorproefje, de dag erna is er even kort contact over hoe ze de dag hebben beleefd.

 

Als de foto’s klaar zijn maken we een afspraak waarbij ik de foto’s of het trouwboek persoonlijk overhandig. Dit is altijd een spannend en bijzonder moment en erg leuk om de eerste indruk van het bruidspaar ‘live’ te mogen meemaken.

 

Nieuwsgierig geworden? Kijk gerust eens op mijn website en wie weet tot kieks!

 

Lieve groetjes Lisette

Terug naar foto van de week