Dolf van Stijgeren

Bruidsfotografie
null

Dolf van Stijgeren

Wie: Michelle en Luchie

Wat: Mooi doordat het licht van links komt en natuurlijk ook omdat het bruidspaar zo gelukkig kijkt.

Waarom: Ik heb geprobeerd om de lucht en de wolken zo natuurgetrouw mogelijk terug te krijgen door de foto vanuit een lage positie en vrij dichtbij te maken.

Naar de website van 'Dolf van Stijgeren'

De mooiste dag van je leven, dat is jullie trouwdag! Een dag vol met bijzondere momenten die het verdienen om vastgelegd te worden. De herinnering en foto’s zijn ten slotte het enige dat overblijft na jullie trouwdag, toch?

 

Bruidsfotografie is mijn grote passie, maar voor we verder gaan zal ik mij eerst even voorstellen. Mijn naam is Dolf van Stijgeren, ik ben een ervaren bruidsfotograaf en ik woon in Huizen, in het prachtige Gooi!

 

Wat kunnen bruidsparen van mij verwachten? Met veel overgave maak ik professionele trouwfoto’s zodat echtparen hun trouwdag regelmatig opnieuw zullen beleven. In de loop der jaren heb ik mijn eigen stijl ontwikkeld: soms hoog, soms laag en soms veraf en soms weer dichtbij. Al mijn foto’s zijn ongedwongen: een emotie, een glimlach of iets onverwachts. Ik besteed ook veel aandacht aan het “editen” van de foto’s.

 

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust een kijkje op mijn site en bekijk zelf of mijn stijl bij die van jullie aansluit!

Terug naar foto van de week